Детали

  • Оглас: 421

  • Додаден: 11/11/2020

  • Износ: 50ден

  • Локација: Штип

  • Прегледи: 2840

Опис

KN95 Заштитни маски = 270 денари / пакетче од 5 маски
KN95 Заштитни маски = 500 денари / две пакетчиња од 5 маски ( вкупно 10 маски )

– Сертифицирана FFP2/N95 заштита
– Удобни еластични врвки
– 5 слоја на заштита

БЕСПЛАТНА достава низ Штип, или до сите останати градови преку карго (на ваш трошок).

Нарачки/информации: 078 584 782

Поврзани огласи