Детали

  • Оглас: 465

  • Додаден: 13/03/2021

  • Локација: Скопје

  • Прегледи: 2411

Опис

Зошто јога?
Јогата е симфонија во која секој инструмент е различна духовна алатка. Сам, инструментот дава единствен звук но споени сите заедно даваат совршена мелодија која не може да се повтори ако некој од нив се исклучи. Една духовна алатка води кон одреден ефект но само искомбинирани заедно ти ја отклучуваат совршеноста на јогата.
Одберете ја вашата група во сала (Капиштец) или онлајн: почетна, средна и редовна група.
Капиштец часови во сала: Почетна група 17.40, Редовни групи 18.50 и 20.25. Програма за пролетен детокс со одбрани јогиски физички техники, јогиско дишење и ментални техники.

Поврзани огласи