Детали

  • Оглас: 376

  • Додаден: 23/10/2020

  • Износ: 1000ден

  • Локација: Скопје

  • Прегледи: 2689

Опис

Се продава Cooler Master Hyper 212, не користен поради компатибилност на socket. Во одлична состојба, тивок и одржува соодветна ладна температура
Доаѓа заедно со сите додатоци за различи Socket-и и упатство за помош при инсталација на кулерот.
За повеќе информации јавете се на посочениот контакт телефон.

Поврзани огласи