Детали

  • Оглас: 453

  • Додаден: 25/02/2021

  • Локација: Скопје

  • Прегледи: 2580

  • Website:

Опис

ВИЕ барате, НИЕ реализираме, ЗАЕДНО прогресираме.

За бизнис заедницата нудиме огромни можности за взаемна долгорочна соработка. Подготвивме специјална понуда за вашите бизнис потреби со досега расположливите курсеви, а сакаме да ги дознаеме и вашите барања за custom-made курс според вашите бизнис потреби. Нудиме онлајн видео курсеви достапни 24/7, без резервации, без презакажувања.

Се што правиме е за да инспирираме интелектуална еволуција преку онлајн знаење, брзо и ефикасно. Веруваме во дигитализација и едукација.

Поврзани огласи